Witam wszystkich, czas się pochwalić

Dziś miałem swój Wielki Dzień

Z samego rana Pańciostwo zapakowało mnie w samochód i gdzieś wywiozło, droga była dosyć długa ,ale jakoś grzecznie sobie siedziałem i czas zleciał. Potem wszyscy razem zabrali mnie do jakieś wielkiej hali, mówili coś o Mielnie i wystawie Psów Rasowych. Byłem przerazony

kiedy weszliśmy do tej hali

, bo jeszcze nigdy w swoim życiu nie widziałem tylu psów, a było ich chyba z 500... od olbrzymów po małe, malusie mniejsze ode mnie

Gdy tak czekaliśmy jakiś duży piesek skoczył na mnie i zadrapał mnie w powiekę czym się bardzo moja pańcia przejęła

na szczęście bolało mnie tylko przez chwilę i szybko zapomniałem. Potem się zaczęło... założyli mi tę wstrętną smycz na szyje i kazali chodzić w kółko

a jakiś Pan podszedł i podrapał mnie za uchem. Potem były pochwały dostałem też smakołyki.A ten Pan co tak mnie podrapał za uchem zajrzał mi głęboko w oczy i powiedział że mam niesamowite oczka, że bardzo mu się podobają.Pańcia mówiła coś o klasie bayby i o tym że napisali coś o doskonałym
charakterze, silnej kości, i o ocenie wybitnie obiecujący i lokacie I , była bardzo dumna gdy tak o tym mówiła i powiedziała mi na uszko, że jestem cudownym pieskiem:D

Dostałem super nagrodę wołowe ucho. Gdy tak sobie siedziałem i podgryzałem ucho jacyś ludzie chodzili i ciagle mi się przyglądali i zachwycali że jestem piękny , że taki maluszek itd.itp, a ja już miałem wszystko w nosie bo byłem zmęczony i chciałem wracać do domu. W domu dowiedziałem się że był to mój debiut i że spisałem się znakomicie:D Niestety nie mam ani jednego zdjęcia gdyż moje Państwowo -gapiostwo zapomniało zabrać aparatu i nie mogę się pochwali jak wyglądałem dzisiejszego dnia

. A teraz kochani to jestem już zmęczony i poczekam sobie na kolację a potem idę odespać dzisiejszy stres branoc.