Międzynarodowa wystawa psów Poznań 21.10.2012 -Zw. Polski
Moderator: BACHMATsforanemroda
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Międzynarodowa wystawa psów Poznań 21.10.2012 -Zw. Polski
Małe uzupełnienie - Czort Tropinos dosk, I, Zw.Mł., Mł.Zw.Pl
Wesna z Gończaków
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Wy się tu nie wymigujcie...relację prosimy i fotki 

- Iza i Sławek
- Kontakt:
Od fotek "miałem ludzi". Jak sie ludź ogarnie i prześle to zamieszczę
Relację mogę zdać. Sędziowanie opóźnione o 30 min. na starcie z powodu mgły (cała wystawa).
W czasie sędziowania udało się trochę nadgonić i aby nie było przestoju, rozpoczeło się szukanie wystawców (katering oczywiście, w innej hali) i sędziowanie tego co się dało - suczka Baby, pies Junior, suczka Junior, pies otwarta (bo pośrednia na konsumpcji) itp.
Niestety, po ocenie, wystarczyła chwila nieuwagi i towarzystwo się zdematerializowało (jak wspomniałem, katering w innej hali) Zdjęcia zbiorowego niestety, nie będzie
(Rozumiem też potrzebę wyjazdu jak było jeszcze widno -powrót koszmar
, widoczność czasami na 50 m (czasami =ok 150 km))
Na finałach Fraszka dzielnie broniła honoru rasy, ale wywalczyła tylko V BiS Ras Polskich.
Na koniec mała dygresja -W Poznaniu tylko ok 2500 zgłoszonych psów ?!!! A może by tak jeszcze podnieść ceny?

Relację mogę zdać. Sędziowanie opóźnione o 30 min. na starcie z powodu mgły (cała wystawa).
W czasie sędziowania udało się trochę nadgonić i aby nie było przestoju, rozpoczeło się szukanie wystawców (katering oczywiście, w innej hali) i sędziowanie tego co się dało - suczka Baby, pies Junior, suczka Junior, pies otwarta (bo pośrednia na konsumpcji) itp.

Niestety, po ocenie, wystarczyła chwila nieuwagi i towarzystwo się zdematerializowało (jak wspomniałem, katering w innej hali) Zdjęcia zbiorowego niestety, nie będzie

(Rozumiem też potrzebę wyjazdu jak było jeszcze widno -powrót koszmar

Na finałach Fraszka dzielnie broniła honoru rasy, ale wywalczyła tylko V BiS Ras Polskich.
Na koniec mała dygresja -W Poznaniu tylko ok 2500 zgłoszonych psów ?!!! A może by tak jeszcze podnieść ceny?

Wesna z Gończaków
- panbazyl
- Kontakt:
gratulacje!!!
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Gratki dla Fraszki, szkoda że tak mało ogarków pokazało się w Poznaniu.
Sławku królu, jak Twoich ludzi zaprosić na inne wystawy
Sławku królu, jak Twoich ludzi zaprosić na inne wystawy

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Fotorelacja z Poznania
https://picasaweb.google.com/bloodhound ... tional2012" onclick="window.open(this.href);return false;

https://picasaweb.google.com/bloodhound ... tional2012" onclick="window.open(this.href);return false;
- Iza i Sławek
- Kontakt:
Widzę że "ludzie" zapomnieli mojego adresu mailowego, skoro zdjęcia Węszynoska zamieszcza...
Małgosiu, dziękuję za fotorelację i oczywiście, za miłe towarzystwo na wystawie.
S.
PS. Po sprawdzeniu poczty, okazało się że Małgosia nie zapomniała. Jeszcze raz dziękuję

Małgosiu, dziękuję za fotorelację i oczywiście, za miłe towarzystwo na wystawie.
S.
PS. Po sprawdzeniu poczty, okazało się że Małgosia nie zapomniała. Jeszcze raz dziękuję
Ostatnio zmieniony wtorek 23 paź 2012, 08:46 przez Iza i Sławek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wesna z Gończaków