Mozart
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Mozart
Strasznie mi się 4 fota podoba jak się tak synchronicznie zapatrują 

Oj chyba nici z terierka
Uszka coś stają troszku 
Wiedziałam, że dziewczyna ma potencjał

Wiedziałam, że dziewczyna ma potencjał

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
To cudo to tydzień w ogarzym klimacie i pozy typowo ogarowe, tylko uchole pinczerowe.
Fotogeniczna jest bardzo.
Fotogeniczna jest bardzo.
Zaczęła naprawdę naśladować Mozarta - najpierw myslałam, że to przypadek, potem już wątpliwości nie miałam - na przykład kiedy czegoś chce, podchodzi en face i się "kłania" - tak, jak nauczyliśmy Mozarta.
Prośba o wyjście na spacer to "warta honorowa" - czyli posadzenie się tyłkiem na stopach i milczące, pełne godności patrzenie przed siebie.
Jak chcemy żarcia, to siadamy i patrzymy w oczy (znaczy się: żebramy, mówiąc po ludzku), ale po cichu.
Proszę mnie pogłaskać - łapa. Zabawy mi się chce - podbjanie ręki nosem.
Skubana obserwuje starszego kumpla i wyłapuje, co i jak w naszym domu działa, a co nie działa...
Prośba o wyjście na spacer to "warta honorowa" - czyli posadzenie się tyłkiem na stopach i milczące, pełne godności patrzenie przed siebie.
Jak chcemy żarcia, to siadamy i patrzymy w oczy (znaczy się: żebramy, mówiąc po ludzku), ale po cichu.
Proszę mnie pogłaskać - łapa. Zabawy mi się chce - podbjanie ręki nosem.
Skubana obserwuje starszego kumpla i wyłapuje, co i jak w naszym domu działa, a co nie działa...
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Na filmiku najbardziej mi się podobało jak z leżenia siadła. To już jest wyższa szkoła jazdy - spryciula. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolejny telefon. Żegnam się i odmawiam.
- Ty byłabyś okropnym hodowcą.
- Dlaczego?
- Nie sprzedałabys żadnego szczeniaka i musiałbym się wyprowadzić...
- Ty byłabyś okropnym hodowcą.
- Dlaczego?
- Nie sprzedałabys żadnego szczeniaka i musiałbym się wyprowadzić...