Dobrze, dobrze ja średnio raz na dwa miesiące w Bolesławcu jestem i nie umiem się powstrzymaćGosia pisze:Dzięki Kasiu za relację z Bolesławca. W sumie to dobrze, że mam tak daleko, bo pewnie zostawiłabym tam dużą część mojej pensji.
Mam w domu prawie cały komplet ze wzoru nr 111
Ja bardzo chętnie, autostrada jest dojazd fajny, lepiej nie w czasie dni ceramiki bo tłumy olbrzymie. W sklepach przy firmowych poza świętem też jest olbrzymi wybór, a i ceny 2-3 gatunku można mieć lepsze i wtedy pensja większa zostałaby w domuketrin pisze: Kasia moglabys klubówke zorganizować w swoich okolicach i wlasnie w tym czasie... działo by sie
Mi pęka właśnie jak patrzę na te umywalki w różnych wzorach....weszynoska pisze: Kasiu zazdroszczę Ci, że możesz pojechac do Bolesławca...mnie by chyba serce pękło
Łazić zawsze możesz na naszym blogu, abyś tylko nie śmieciłZbyszekC pisze:Przepraszam za łazikowanie po cudzych blogach ale nie wytrzymałem![]()
Ja tam Kasi bym w sprawie Bolesławca nie wierzył