Zdecydowanie i w dodatku oficjalne przyznanie się do błęduEwka pisze:Ale to jest off, nieprawdaż? Sorry...

Nie ma psów nie jedzących, są właściciele, którzy rozpuszczają zwierza a na konic upasają często też

Zdecydowanie i w dodatku oficjalne przyznanie się do błęduEwka pisze:Ale to jest off, nieprawdaż? Sorry...
A to na karmie nie da się upaść zwierza? Oj, chyba da...miszakai pisze: ...są właściciele, którzy rozpuszczają zwierza a na konic upasają często teżNie wyobrażam sobie, żeby pies nie zjadł suchej karmy; wiadomo, że to nagle zmiany są niezdrowe i stąd sensacje ale to nie wina karm
niekoniecznie off. To znaczy tylko tyle, że suche jak i inne karmy nie są zbawieniem na całe zło.Ewka pisze:Niestety też mam psa (pardon! sukę), która nie je suchego... podczas szkolenia odmówiła jedzenia bobków (przez 8 dni zjadła je tylko raz!) No i co zrobić takiej ch...erze, której podstawiasz michę a ona odwraca z obrzydzeniem łeb... i tak cały dzień! Też trzeba było pogłówkować, czym smakoszkę nakarmić...
Ale to jest off, nieprawdaż? Sorry...
Mojego psa na suchej na pewno bym nie upasłaEwka pisze:A to na karmie nie da się upaść zwierza? Oj, chyba da...miszakai pisze: ...są właściciele, którzy rozpuszczają zwierza a na konic upasają często teżNie wyobrażam sobie, żeby pies nie zjadł suchej karmy; wiadomo, że to nagle zmiany są niezdrowe i stąd sensacje ale to nie wina karm
Zapewne zjadłaby karmę... może po trzech dniach, ale zjadłaby... Kłopot w tym, że ja taka twarda nie jestem...Co więcej, się tym chlubię!
qzia mi kiedyś napisała, że w jej domu panuje zasada: nie jesz, nie przetrwaszna "zaostrzony" widok jego żeber serce mi mięknie i okraszam karmę
ok. Ale może jeszcze jeden off i starczy - jak komary to uważaj, bo są zarażone dirofilariami, (dla ludzi niezbyt groźne, ale dla psów już tak....).kasiawro pisze:Dzięki za pomoc miszakai
Panbazyl i zybalowa prosze prowadzic rozmowy dalsze o barfie i odleglosci do weta w odpowiednich do tego watkach.
Pasia teraz wcina Hillsa bez tluszczu i kupy na tyle co dostaje sa olbrzymie, ale idealne, siersc super.
Zagaj wcina Hillsa juniora mieszanego z bez tluszczowym i kupy wielkosciowo ok, ale drapie się strasznie i wlasnie wrocilismy do Bento zobaczymy czy to drapanie od karmy, czy komary...?