Ech... weterynarz oburzony dawaniem kościJak się wet dowiedział, że je kości to był oburzony
(...)
Normalnie czasem jak się porozmawia z wetem to już nie wiadomo co robić

Ze względu na składniki, których dostarcza i odruch, który zaspokaja.
Ech... weterynarz oburzony dawaniem kościJak się wet dowiedział, że je kości to był oburzony
(...)
Normalnie czasem jak się porozmawia z wetem to już nie wiadomo co robić
Jak znajdziecie weta który da odpowiedź na to pytanie wtedy przestane karmić swoje barfem.
dla psów tak.....zybalowie pisze:Jak znajdziecie weta który da odpowiedź na to pytanie wtedy przestane karmić swoje barfem.To było niemal podłe...
wołowe wszystkie bezpieczne. jedyne jakich nie powinno się dawać to kosci gotowane, oraz pewna doza zdrowego rozsądku przy kościach wieprzowych (na pewno omijamy głowiznę oraz kręgosłup - zwłaszcza jak jest rdzeń kręgowy a dodatkowo na cenzurowanym surowe świńskie podroby - chodzi o chorobę Ajuszkiego).Marta A pisze:Podbijam temat, aby zadać laickie pytanie
Mam dostęp do darmowych kości wołowych prosto z ubojni. Dzwoniłam tam ostatnio, żeby się wywiedzieć czy coś mieliby dla mnie no i zadano mi pytanie: "A jakieś konkretne kości byś chciała?" Na to zwątpiłamW efekcie dostałam wielką reklamówkę z zestawem kości wołowych różnych, no i teraz pytanie: czy z wołowych/ cielęcych są jakieś, których nie powinno się podawać?