WARSZTATY 2012 w Trześni

Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Re: WARSZTATY 2012 w Trześni

Post autor: ania N »

Bez zmian :)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
adamanna

Post autor: adamanna »

Ok dzięki za info :piwko:
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

adamanna pisze:heheh nie narzekaj kochana na peselik :jezyk: u mnie jest dokładnie odwrotny początek i też nic z tym zrobic nie mogę :gleba:
a ja przez wiele lat miałam nie swój pesel, tzn był on mój, bo w moim dowodzie był (jeszcze tym papierowym) i w każdej instytucji gdzie mieli jakieś łącza z biurem peselowskim musialam robić xero dowodu, że to mój pesel - dla mnie bylo to normą, że jak gdzieś idę to od razu xero. Dopiero po wielu latach i wielu xerach całkiem przypadkowo przy zmianie paszportu poinformowano mnie, że ja nie istnieję.... hm..... poczułam się dość dziwnie. Poszłam do urzędu miasta a pani z miną "idź stąd petencie" przekreśliła mi długopisem dotychczasowy pesel i pod spodem też długopisem wpisała ten o którym nie mialam bladego pojęcia że jest mój....
taki ofik peselowy
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Tak się zaniepokoiłam , rychło w czas. Na pewno jestem ujęta na liście uczestników? Nie byłam proszona o pesel. No chyba że był w zgłoszeniu w tamtym roku.

Zaniepokojone : Małgosia&Sarabanda&Czuprynka
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
adamanna

Jesteś kochana nie martw się , a co do peselu to słusznie podejrzewasz znalazłam w zgłoszeniu z ubiegłego roku :happy3: przestan się martwić - zacznij pakować :piwko:

Ja siedzę na walizkach :lol: dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżamy do Trześni nie będę mieć netu, będę pod telefonem 600 78 59 68
Awatar użytkownika
adamanna

Informacja dla Tych co do Trześni pierwszy raz się wybierają - w razie potrzeby dzwonić do skutku bo tam z zasięgiem różnie bywa :zly1:
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Kamień z serca. Zaraz lecę na ostatnie zakupy i się pakować.
Czy gdzieś była wklejana mapka dojazdu ? Nie znam okolicy.

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
adamanna

Mapka jest tutaj
http://warsztatypsow.wordpress.com/lokalizacja-2/" onclick="window.open(this.href);return false;

W gps trzeba wpisać gm Niwiska - bo inaczejmoże prowadzić na Trześń pod Tarnobrzegiem
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

ja się tak nie lubię pakować.... :placzek: chyba minimalistycznie podejdę do tego. :jezyk_3:
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
adamanna

Mam to samo :zly2: i na dokladkę się zastanawiam jak my to wszystko w auto upchniemy już mnie Staszek straszy że 2 razy trzeba będzie jechać :gleba:
ODPOWIEDZ