WARSZTATY 2012 w Trześni

Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Re: WARSZTATY 2012 w Trześni

Post autor: ania N »

Dla psów jest do dyspozycji staw. W pobliżu jest też mała rzeczka. Ścieżki tropowe nie są zakładane szczególnie daleko. Ale gdyby były duże upały to zawsze warto mieć trochę wody na wszelki wypadek.

Jacek
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

dzięki. nasz spacer też ni był daleko od domu - 20 minut w pola. Ale muszę się upewnić, bo na ten rok starczy mi już psio-kocich pożegnań.
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
adamanna

Post autor: adamanna »

U nas duża susza , stan stawiku wyjątkowo niski , jeszcze troche i da się go przejść piechotą z jednej strony na drugą, normalnie w lesie dało się znaleść jakieś mokradła ale teraz może być z tym problem
Awatar użytkownika
adamanna

qzia pisze:Jedyna nadzieja, że piwa w pobliskim sklepie starczy :piwko: :piwko: to zewnętrzne i wewnętrzne niedostatki jakoś w niepamięć pójdą. :mysl_1:
Sklepów to sie w okolicy namnożyło ostatnio , piwko jest w nawet dużym wyborze , sklepik do 21 otwarty :) a jak by nagła potrzeba przycisnęła to w Kolbuszowej Tesco do 24 :lol:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

adamanna pisze:U nas duża susza , stan stawiku wyjątkowo niski , jeszcze troche i da się go przejść piechotą z jednej strony na drugą, normalnie w lesie dało się znaleść jakieś mokradła ale teraz może być z tym problem
Myślę, że generalnie nie ma co liczyć czy się znajdzie wodę w lesie czy nie, tylko mieć chociaż 0,5l wody w małej butelce.
A temperatura? Ta to akurat dość zmienna jest - wczoraj 30 a dzisiaj chyba miłe 20 :)
Ja wczoraj z Łozą w lesie byłam. Specjalnie poszłam wieczorkiem...i suka po godzinie umęczona była.

Z prognoz zapowiada się bezchmurny tydzień z przyzwoitą temperaturą...i bez deszczu.
Awatar użytkownika
adamanna

Kochani mam pytanko - czy coś sie zmieniło w Waszych danych od ubiegłego roku ????
- Jacek N
- Janusz
- Ania W

Kasię proszę o dosłanie numeru pesel
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Kasię czyli mnie? To może na PW :wstydek: :sekret:
Awatar użytkownika
adamanna

Ciebie kochana - jasne że na pw lub mailem , ale napisalam tutaj bo często zaglądacie :)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Chciałabym, żeby była opcja zmiany PESELu ....ale niestety nic się nie da z tym zrobić :)

Bez zmian :)
Awatar użytkownika
adamanna

heheh nie narzekaj kochana na peselik :jezyk: u mnie jest dokładnie odwrotny początek i też nic z tym zrobic nie mogę :gleba:
ODPOWIEDZ