WARSZTATY 2012 w Trześni
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: WARSZTATY 2012 w Trześni
Dla psów jest do dyspozycji staw. W pobliżu jest też mała rzeczka. Ścieżki tropowe nie są zakładane szczególnie daleko. Ale gdyby były duże upały to zawsze warto mieć trochę wody na wszelki wypadek.
Jacek
Jacek
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
dzięki. nasz spacer też ni był daleko od domu - 20 minut w pola. Ale muszę się upewnić, bo na ten rok starczy mi już psio-kocich pożegnań.
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

U nas duża susza , stan stawiku wyjątkowo niski , jeszcze troche i da się go przejść piechotą z jednej strony na drugą, normalnie w lesie dało się znaleść jakieś mokradła ale teraz może być z tym problem
Sklepów to sie w okolicy namnożyło ostatnio , piwko jest w nawet dużym wyborze , sklepik do 21 otwartyqzia pisze:Jedyna nadzieja, że piwa w pobliskim sklepie starczy![]()
to zewnętrzne i wewnętrzne niedostatki jakoś w niepamięć pójdą.

Myślę, że generalnie nie ma co liczyć czy się znajdzie wodę w lesie czy nie, tylko mieć chociaż 0,5l wody w małej butelce.adamanna pisze:U nas duża susza , stan stawiku wyjątkowo niski , jeszcze troche i da się go przejść piechotą z jednej strony na drugą, normalnie w lesie dało się znaleść jakieś mokradła ale teraz może być z tym problem
A temperatura? Ta to akurat dość zmienna jest - wczoraj 30 a dzisiaj chyba miłe 20

Ja wczoraj z Łozą w lesie byłam. Specjalnie poszłam wieczorkiem...i suka po godzinie umęczona była.
Z prognoz zapowiada się bezchmurny tydzień z przyzwoitą temperaturą...i bez deszczu.
Kochani mam pytanko - czy coś sie zmieniło w Waszych danych od ubiegłego roku ????
- Jacek N
- Janusz
- Ania W
Kasię proszę o dosłanie numeru pesel
- Jacek N
- Janusz
- Ania W
Kasię proszę o dosłanie numeru pesel
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Kasię czyli mnie? To może na PW

Ciebie kochana - jasne że na pw lub mailem , ale napisalam tutaj bo często zaglądacie 

Chciałabym, żeby była opcja zmiany PESELu ....ale niestety nic się nie da z tym zrobić 
Bez zmian

Bez zmian

heheh nie narzekaj kochana na peselik
u mnie jest dokładnie odwrotny początek i też nic z tym zrobic nie mogę