FUNDACYJNE BURKI - prosimy o pomoc ...i dom (
Re: FUNDACYJNE BURKI - prosimy o pomoc ...i dom (
Mnie sie jakos wydaje, ze Fundacja nie ma statusu OPP.
Ale moze mi cos umknelo.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dobrze się wydaje Tobie Irie nie ma na ten czas, ale w następnym roku już będzie - tak mi się zdaje.
Dzięki, musze zrobić korektę.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Kurczę, jak można mówić, że Filipek niefotogeniczny
Eh, żebym miała pewność, że dogada się z moimi psami... (albo raczej odwrotnie)

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Niestety nie...SARABANDA pisze:Mam problem, urząd skarbowy zakwestionował odpis 1% na Fundację , cytuję : "brak OPP pod wskazanym KRS". Proszę o potwierdzenie KRS, może coś pokręciłam.
Tzn. zawsze trzeba sprawdzić czy podmiot znajduje się na stosownej liście organizacji ze statusem OPP.
My OPP uzyskałyśmy w tym roku...wprawdzie w lutym dostałyśmy stosowne dokumenty i wpis do KRS ale dowcip polega na tym, że żeby móc wpłacać na daną organizację to do tego rejestru musi ona być wpisana do listopada roku który jest rozliczany. Czyli powinniśmy się tam znaleźć do listopada 2011.
Dziękuję bardzo za pamięć !

Polecamy się w przyszłym roku

Olu...spokojnie...ktoś dostrzegł głęboko ukryty wdzięk Filipka

Filipek w okolicach Wielkanocy wylądował w nowym domu i myślę, że muszę się jakoś niedługo do ludzi odezwać.
W sobotę jadę na wizytę przedadopcyjną w sprawie Pusi i wszystko wygląda obiecująco ale nie zapeszam

Także do adopcji na razie mamy tylko koty....3

Aaa - jeszcze jest nieduży biszkoptowy szczeniak

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Od kilku dni zamieszkuje u nas taki oto obywatel. Jest malutkim szczeniakiem. W wieku pewnie ponad pół roku, bo ma wymienione już wszystkie zęby. Waży 5 kg. Bardzo wesoły i przyjacielski. Lubi dzieci, bo 10 letni syn mojej przyjaciółki wzbudza w nim nieodmiennie wiele radości. Wielkich psów się nie boi nawet jak całą czwórka próbują go pożreć. Wywala brzuch do góry i wesoło merda ogonkiem. Jedyne co go trochę niepokoi to rudy kot. Czarny Franek jest czymś zupełnie normalnym
, ale rudy
przerażający. Aż trzeba było wleźć pod szafkę w kuchni. Malucha nazwaliśmy Walle. Z wyglądu coś między dużym yorkiem a shih tzu. Szukamy dla malca domu.

Pozdrawiam Kasia

Pozdrawiam Kasia
Można prosić o dodatkowe projekcje ( sorki , piszę z pracy )

Owczarek pirenejski!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Wiadomo, że pirenejski
bo do Kapselka trochę podobny. I ząbki jakby po linii męskiej u niego
. Podeślę jeszcze zdjęcia ale mam z telefonu i czekam, aż dojdą na maila. To zawsze jakoś trwa długo.
Malutki to sama słodycz. Dziś rano asystował mi wraz z tollerkami przy piciu kawy na tarasie. Właściwie cały czas pchając się na kolana.
Może ma też coś z ogara.
Kasia

Malutki to sama słodycz. Dziś rano asystował mi wraz z tollerkami przy piciu kawy na tarasie. Właściwie cały czas pchając się na kolana.

Kasia
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Hi hi a wiecie że ja też byłam wzywana do skarbówki bo sobie uwidziałam na fundację odpis zrobić. Za rok mówicie że będzie można?
Trzymam kciuki za domek dla nowego lokatora u Kasi.

Trzymam kciuki za domek dla nowego lokatora u Kasi.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;