Czy znaleźliście może treśc ustawy dotyczącej psów o jakiej mówi się, że za jakiś czas ma obowiązywac?
Zaintrygowała mnie wypowiedź Piotrka na sąsiedzkim forum
Ponoc psy niehodowlane mają byc obowiązkowo sterylizowane/kastrowane???
[jestem za]
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
carmen pisze:Czy znaleźliście może treśc ustawy dotyczącej psów o jakiej mówi się, że za jakiś czas ma obowiązywac?
Zaintrygowała mnie wypowiedź Piotrka na sąsiedzkim forum
Ponoc psy niehodowlane mają byc obowiązkowo sterylizowane/kastrowane???
[jestem za]
Hm ja wypowiedź Piotrka zrozumiałem nieco inaczej. Otóż, tak, że właściciele psów "niewyczyszczonych" będą objęci takim podatkiem jaki płaci każdy zarejestrowany hodowca. I też jestem oczywiście ZA! Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
weszynoska pisze:wyobraźcie sobie straznika miejskiego...sprawdzającego pieska czy ma jajka
źle się naumiałem? podobno po kastracji mechanicznej ów nieszczęśnik jajka ma na swoim miejscu I dobrze, co klejnot to klejnot. A u Ogara polskiego to klejnot.... NARODOWY
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
weszynoska pisze:wyobraźcie sobie straznika miejskiego...sprawdzającego pieska czy ma jajka
źle się naumiałem? podobno po kastracji mechanicznej ów nieszczęśnik jajka ma na swoim miejscu I dobrze, co klejnot to klejnot. A u Ogara polskiego to klejnot.... NARODOWY
To chyba jakaś nowa metoda Do tej pory było tak, że jak pies jest wykastrowany to i jajek nie ma No chyba, że wstawimy piłeczki pingpongowe w to miejsce
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża. Helmut Walters