Gryzoń wśród labradorów
- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Gryzoń wśród labradorów
a dzięki za uznanie (no mnie się on podoba bardzo, ale jestem jego właścicielką i mam w związku z tym skrzywiona percepcję )
A uszy to już on ma wymymłane przez moje labki - czasem aż ślinę mozna z tych uszu wyciskać (bleee...)
W Krakowie nie czekaliśmy na bisy, zaraz po ocenie rodzinne gremium (dlaczego zabrałam rodzinę na wystawę???) stwierdziło, ze Wieliczka wygrywa i z psami do Wieliczki busem pojechaliśmy. Co prawda psy do kopalni nie poszły, ale pospacerowały sobie po rynku, co akurat moim wieśniakom dobrze zrobiło.
A uszy to już on ma wymymłane przez moje labki - czasem aż ślinę mozna z tych uszu wyciskać (bleee...)
W Krakowie nie czekaliśmy na bisy, zaraz po ocenie rodzinne gremium (dlaczego zabrałam rodzinę na wystawę???) stwierdziło, ze Wieliczka wygrywa i z psami do Wieliczki busem pojechaliśmy. Co prawda psy do kopalni nie poszły, ale pospacerowały sobie po rynku, co akurat moim wieśniakom dobrze zrobiło.
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

- 1e2w3a
- Kontakt:
Witaj Drużbo/Gryzoniu obu herbów.
My też poznaliśmy na spacerze pewnego Gryzonia ale herbu czarny labrador.

Witamy !
My z Drużbą mogliśmy się pomiziać
w Węszynosowie 

My z Drużbą mogliśmy się pomiziać

No to widzę, że umiejętność wstawiania fotek opanowana....
Więcej prosimy
Więcej prosimy

- panbazyl
- Kontakt:
czarny labrador na stanie u mnie też jest1e2w3a pisze:Witaj Drużbo/Gryzoniu obu herbów.![]()

Tak, doszlam metodą prób i blędów doeetgo jak tu wstawiać foty. uff

ale jak zrobić muliticytat?????
to moje stadko psów podczas rytuału karmienia, zdjecie zrobione ok 2 miesiące temu (pierwsze dni Gryzonia u nas). Labki wiedzą, ze nie mogą ruszyć jedzenia bez pozwolenia, czyli bez magicznego słowa "proszę, smacznego", Gryzoń jeszcze się tego uczy (dorosłe psy dużo łatwiej się uczy pewnych zachowań niż malucha)

tu trochę ponad 2 miesięczny Gryzoń z barfowym obiadem

a tu też trochę ponad 2 miesięczny Gryzoń w biurze

labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

- aganowaczek
Witajcie 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Gryzoń widzę zasłużył na imię, śliczny z niego chłopak chyba bardziej Misiowy niż Diunkowy.
Do zobaczenia na wystawie w Warszawie.
Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Fajny Gryzoń 

- panbazyl
- Kontakt:
Miśka miałam okazję nawet pogłaskać
I ciocie i wujków
W Warszawie będę tylko z jednym psem - z Gryzoniem, bo labki są w niedzielę a nie miałam transportu na niedzielę.... Ale ma to swoje duże plusy - nie będę ganiać między ringami, nie biorę klatki, czyli jadę jak dama z torebeczką na psi kooopy tylko.

W Warszawie będę tylko z jednym psem - z Gryzoniem, bo labki są w niedzielę a nie miałam transportu na niedzielę.... Ale ma to swoje duże plusy - nie będę ganiać między ringami, nie biorę klatki, czyli jadę jak dama z torebeczką na psi kooopy tylko.
labradory i ogar

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
panbazyl pisze:dama z torebeczką na psi kooopy tylko.