Pozdrawiam serdecznie.
A co Ty na teorię, że wszystko może zaszkodzić?A najbardziej głupota?zybalowie pisze:Nie rozpękł się, chociaż niektórzy twierdzą, że może to powodować wymioty i zwiększa ryzyko skrętu żołądka.
zybalowie pisze:ale gdybyś chciał w ten sam sposób połykać kości, miałabym już pewne obawy...
Trochę kosztowny żarcioszek, jak na mój gustMyślę, że ta miska to tak na żart![]()
Ja znam taką jedną lalunię, która połykała w całości nawet kości prasowaneweszynoska pisze:... nie wyobrażam sobie połknięcia na raz całego korpusa, nawet przez najbardziej pazernego łakomczucha- musi zacząć gryźć.
Myślę, że nie na wszystko trzeba patrzeć przez pryzmat ogara. One akurat nie maja problemów, ale nie dziwię się ludziom, którzy mają łapczywie jedzącego psa po skręcie żołądka, że kupują taką miskę żeby zapobiec kolejnemu.ogończyk pisze:A co Ty na teorię, że wszystko może zaszkodzić?A najbardziej głupotazybalowie pisze:Nie rozpękł się, chociaż niektórzy twierdzą, że może to powodować wymioty i zwiększa ryzyko skrętu żołądka.