odrobaczanie
Re: odrobaczanie
Wstyd ale nie zapytałam, wet przy mnie napełniał strzykawki z dawkami leku na każdy dzień z opakowania oryginalnego, oczywiście do stosowania doustnego. Dopiero potem spojrzałam na wypis z wizyty i nie ma nazwy. Miałam obie dziewczyny na wizycie, obie szalejące, a u każdej miałam kilka problemów, zapomniałam. Podobno to ten tańszy , pierwszego rzutu, alternatywą drugi na zamówienie, dużo droższy.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
A skąd wiecie, że wasze psy mają robaki?
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
A przeczytaj mój poprzedni post na poprzedniej stronie :jezyk_3
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Przez te wszystkie lata z psami nie interesowało mnie co z psa wychodzi. Obojętnie jakiej konsystencji by nie było.
Jedyny przypadek jaki jestem sobie wyobrazić, bym poczuł się zmuszony do kontroli to nagłe zniknięcie pieścionka z bylantem. Ale na to mój nie jest szczególnie łakomy

Jedyny przypadek jaki jestem sobie wyobrazić, bym poczuł się zmuszony do kontroli to nagłe zniknięcie pieścionka z bylantem. Ale na to mój nie jest szczególnie łakomy

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Hmm , czyli nie zniżasz się do sprzątania po Balcie?

W każdej parze spodni mam kilka torebek.
Ale na szczęście w miejscach gdzie łażę z psem taka konieczność nie istnieje. Balt w lesie pcha się w krzaki.
A nawet w sytuacjach kiedy już jestem zmuszony do sprzątania, oglądanie tego nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej

Ale na szczęście w miejscach gdzie łażę z psem taka konieczność nie istnieje. Balt w lesie pcha się w krzaki.

A nawet w sytuacjach kiedy już jestem zmuszony do sprzątania, oglądanie tego nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej

Jak ja się zniżam to znajduję resztki pluszowych zabawek, piłeczek, itpSARABANDA pisze:Hmm , czyli nie zniżasz się do sprzątania po Balcie?![]()

A głupia się zastanawiam dlaczego tak szybko domowe, psie zabawki kończą żywot

Haniu, Czuprynka dostała od weta na lamblie Baycox, najpierw po10ml przez 2 dni, później przez 4 dni.
Po majówce minie 2 tyg od ostaniej dawki i zrobię kontrole.
Małgosia&S&C
Niestety druga dawka leku też nie podziałała, lamblie dalej są.
Będziemy podawać kolejny lek , już zamówiony.

- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
A może dać jej zwykły metronidazol przez 2 tygodnie i już? Te pierwotniaki to pewnie właśnie lamblie. Są jeszcze kokcydia ale te się chyba ogólnie słabo leczą. Czy Czuprynka miała jakieś objawy?
Kasia
Kasia