no dokładnie
Ciekawe czy ona już taka malutka zostanie
Ostatnio zmieniony sobota 21 kwie 2012, 20:43 przez Aszemi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Jedna panienka jedzie już jutro do nowego domku. Chłopak będzie w Warszawie i pewnie pojedzie w przyszłym tygodniu. Reszta czeka na przyszłą niedzielę, żeby wraz z nowymi właścicielami spędzić długi weekend. U nas zostanie Adonis i malutka Atenka. Mała będzie z nami na razie. Jak skończy badania i okaże się czy rośnie czy nie to postanowimy co dalej. Przegląd miotu przeszła. Jest wytatuowana i dostanie metrykę. Sądzę, że nie będzie suczką hodowlana, ale to moja ulubienica i na pewno wyrośnie z niej świetny retriever.
Kasia
Boże kochany, Kasia jak ja Ci zazdroszczę takiego fajnego stada psiaków . Co jeden to fajniejszy, a szczeniaczki jakie duże
P.S. Na dniach wyślę Ci poduchę. Trochę mi zeszło, ale napis był długi a litery zrobiłam duże (5 cm wysokie ). Właśnie haftuję ostatnią. Potem szycie, pranie i gotowe
Wielkie dzięki. Ryś dziś zasłużył na swoją poduchę. Od dziś może spać z championami na kanapie. Już się biedaczysko nie będzie gniótł z labkami w pontoniku.
W Psiej Comecie wesoło, choć nie do końca bo zapomniałam zapłacić za Polsat i nam zablokowali dekoder.
Kasia
W Psiej Comecie smutno. Już 4 maluszki pojechały do nowych domków. 2 chłopaki blisko, bo do Warszawy. W środę odjedzie od nas panienka zwana Kaśką, bo będzie mieszkać u naszej przyjaciółki z Gdańska Kasi. Potem jeszcze mała Amalka zostanie zabrana w niedzielę i zostaną tylko Adonis i malutka Atenka. No i od 19tego zaczynamy Alto-przedszkole.
Pozdrawiam Kasia