A Hubciowe maluchy śliczne. I na dodatek świetnie obfocone...

Pozdrawiamy!
Aniu na stronie 8 są po kolei wszystkie szczeniaczki (podpisy kolorków pod zdjęciami), ale spełnię dziś Twoją prośbę i powklejam kolejne fotki.Ania W pisze:4 tygodnie a nie przypominam sobie oficjalnego imiennego przedstawienia "who is who" .
Ja bardzo lubie sobie potem obserwować jak rosną i się zmieniają...no i lubię sobie kogoś upatrzeć
No .......pewnie masz rację. Te jego oczka....... to spojrzenie przypomina mi mojego Aresika. Ale jak przyjadę to "n a o c z n i e" to sprawdzę. No i wszystkich obcykam, może też kilka filmików zrobię.kasianiolek pisze:Ciemno zielony pan, to WOKAL - drugi urodzony szczeniak i pierwszy chłopak, wydaje mi się, że z wyglądu najbardziej przypomina swojego tatę![]()
No przypominać trzeba bo przecież rosną jak na drożdżach.kasianiolek pisze:Aniu na stronie 8 są po kolei wszystkie szczeniaczki (podpisy kolorków pod zdjęciami), ale spełnię dziś Twoją prośbę i powklejam kolejne fotki.Ania W pisze:4 tygodnie a nie przypominam sobie oficjalnego imiennego przedstawienia "who is who" .
Ja bardzo lubie sobie potem obserwować jak rosną i się zmieniają...no i lubię sobie kogoś upatrzeć
Tak dla przypomnienia,
.
Też się nad tym zastanawiam.... łatwo nie będzie...nulka pisze:Jak Wy się Kasiu z nimi rozstaniecie ?