Reproduktor polujący pilnie poszukiwany!
Re: Reproduktor polujący pilnie poszukiwany!
Józef, to nie ten wątek, nie zaczynaj w kolejnym burzy o entropię. Jeśli masz coś nowego do dodania w tej kwestii, napisz to w odpowiednim wątku. Nie chcę bawić się w moda, ale już mam tego dosyć, sprowadzania kwestii ogara do jednego. Ten wątek dotyczy polujących reproduktorów i o tym piszmy!
Musiu Twój post wszystko wyjaśnia, to bardzo fajny pomysł. Wieczorem będę rozmawiać z Hanią (ona ciągle jeszcze ma zepsuty komputer) może jeszcze jakiś jej się przypomni to dopiszę.
Musiu Twój post wszystko wyjaśnia, to bardzo fajny pomysł. Wieczorem będę rozmawiać z Hanią (ona ciągle jeszcze ma zepsuty komputer) może jeszcze jakiś jej się przypomni to dopiszę.
Agag, spoko, zgadzam się z Tobą. Ale nie ja zarzuciłem że ten Pan szuka "pod lewe krycie". Kończąc offa lewym kryciem jest również krycie chorego lub chorym psem. Już mnie nie ma 

http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
A tu????
viewtopic.php?f=31&t=209" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=31&t=209" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Dorob, chodzi o te "czynne zawodowo"
Te psy mają dyplomy, ale czy na codzień rzeczywiście polują?
Państwu od tajemniczej (także dla mnie, dla ścisłości) suki zależy właśnie na psie aktywnie polującym.

Państwu od tajemniczej (także dla mnie, dla ścisłości) suki zależy właśnie na psie aktywnie polującym.
Józef każdy Twój wpis jest w stylu takiego śniadolicego przywódcy pewnego ruchu; ….Balcerowicz musi odejść!...
Ja myślałam, że Ty, żądny wiedzy o genetyce, z dziką radością, że wreszcie coś się dzieje w temacie, popędzisz na wykład „DNA u psowatych”, aby jednak poszerzać i systematyzować swoją wiedzę… Chociaż właściwie niestety odnoszę wrażenie, że Ty myślisz, że już wszystko wiesz… - Balcerowicz musi odejść!!!
Ja myślałam, że Ty, żądny wiedzy o genetyce, z dziką radością, że wreszcie coś się dzieje w temacie, popędzisz na wykład „DNA u psowatych”, aby jednak poszerzać i systematyzować swoją wiedzę… Chociaż właściwie niestety odnoszę wrażenie, że Ty myślisz, że już wszystko wiesz… - Balcerowicz musi odejść!!!
Z tych co ja pamiętam na szybko - psy polujące, żyjące i mające uprawnienia : Argo, Bohun, Pala, Minor, Hultaj, Tango, Jot, Jantar, As-dur, Jaśmin.
Danusiu, wiem że nic nie wiem
Jak już ktoś zwrócił tu uwagę te wpisy są nie na temat więc chętnie zakończę. [ciach]
A jednak nie potrafiłeś sam zakończyć
Kolejne wpisy forumowiczów, nie związane z tematem wątku, będą ciachane i odpowiednio nagradzane

A jednak nie potrafiłeś sam zakończyć

Kolejne wpisy forumowiczów, nie związane z tematem wątku, będą ciachane i odpowiednio nagradzane

Pomijając emotkę, absolutnie się z tym mogę zgodzićJózef pisze:Danusiu, wiem że nic nie wiem![]()

Resztę- wykasowałam.
Wracając do tematu- jest jeszcze polujący reproduktor Rokosz Ogarusy. Oraz Idol Marcelowe Ogary (chyba poluje właśnie).
PS. Jednak za obrażanie przez Józefa seminarium i znanych kynologów- oraz za insynuacje dot ustawienia seminarium naukowego- proszę Sz Admina o odpowiednią interwencję wraz z odpowiednim nagrodzeniem autora.
- Administrator
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Interwencją było wykasowanie częsci posta. Chwilową nagrodą... najsz(cz)erszy z możliwych uśmiechów politowania admina, który wywołuje obsesyjna histeria Józefa w pewnym temacie.bea100 pisze:PS. Jednak za obrażanie przez Józefa seminarium i znanych kynologów- oraz za insynuacje dot ustawienia seminarium naukowego- proszę Sz Admina o odpowiednią interwencję wraz z odpowiednim nagrodzeniem autora.
Pozdrawiam
Administrator wioski Ogarkowo
Administrator wioski Ogarkowo
Dziękuję za zainteresowanie Admina moją skromną osobą, czuję się wyróżniony
.
Rokosza zapraszaliśmy na polowanko na "zielonym" ale się wahał - sprawdźcie czy rzeczywiście poluje u źródła. No w każdym razie będziemy zapraszać Rokosza znowu w tym roku coby dołączył do naszych początkujących.
P.S. Nie obraziłem seminarium. Przecież wiadomo że nie mogło tam być takich głupot, nie? Ale przyjmuję cięcie z pokorą

Rokosza zapraszaliśmy na polowanko na "zielonym" ale się wahał - sprawdźcie czy rzeczywiście poluje u źródła. No w każdym razie będziemy zapraszać Rokosza znowu w tym roku coby dołączył do naszych początkujących.
P.S. Nie obraziłem seminarium. Przecież wiadomo że nie mogło tam być takich głupot, nie? Ale przyjmuję cięcie z pokorą