Wiosenny miot M na Niemczańskich Wzgórzach
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Wiosenny miot M na Niemczańskich Wzgórzach
Ewa Psie Pole, ale z Twoim zacięciem spacerowym długo dystansowym to od mamy będzie chwilka 

- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Nie gadać !! Dawać mi tu fotkę Maczkowego pierworodnego i pierworodnej !!
- kasianiolek
Popieram! Chcemy fotki!!!!rafkow pisze:Nie gadać !! Dawać mi tu fotkę Maczkowego pierworodnego i pierworodnej !!
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Kochani, fotki będę, ale ja zaczęłam robić teraz, a światło straszne sztuczne i one wyszły takie feee, a potem mnie nie ma trochę...ale jak wrócę to się nie pozbieracie 
Poza tym Kasiaaniołek podniosła tak wysoko poprzeczkę jakości focenia kretów, że ja wymiękam i pewnie wsparcie właściciela seniora Maka będzie nam potrzebne, abyśmy się nie ośmieszyli.
Chciałam tylko powiedzieć, że od kiedy poznałam Maczka seniora to wiedziałam że to jest straszny niejadek i chyba na zawsze będę pamiętała puszkę pasztetu i suche w misce Maczka
Maczek Junior kompletnie nie potrzebuje żadnego "zachęcacza" do jedzenia
wcina każdą ilość pod warunkiem że nie zmęczy się tym wciąganiem i nie uśnie z językiem przy papu.

Poza tym Kasiaaniołek podniosła tak wysoko poprzeczkę jakości focenia kretów, że ja wymiękam i pewnie wsparcie właściciela seniora Maka będzie nam potrzebne, abyśmy się nie ośmieszyli.
Chciałam tylko powiedzieć, że od kiedy poznałam Maczka seniora to wiedziałam że to jest straszny niejadek i chyba na zawsze będę pamiętała puszkę pasztetu i suche w misce Maczka

Maczek Junior kompletnie nie potrzebuje żadnego "zachęcacza" do jedzenia

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Kochana Kasiu gratulacje i moc uścisków dla maluszków, dzielnej Pasi i całej rodzinki. Już nie możemy się doczekać Przechlewka i spotkania. Trzymajcie się cieplutko i niech małe Maczki rosną zdrowo.
Kasia i cała Psia Cometa.
Kasia i cała Psia Cometa.
Kasiu gratulacje i dużo zdrówka dla Pasi, Maczka Juniora i małej Malinki.

No witam wszystkich 
Kilka fotek z poniedziałku, co prawda widnieją już w innym dziale, aleee zarzuce je też tutaj do właściwego wątku
A co do imienia:)
To obstawiamy dwa ... Mięta i Mrówka - póki co wygrywa to pierwsze. Zawsze jak się wytarza w jakimś śmierdzącym ustrojstwie będzie można powiedzieć "ocho .... czuć Mięte"
pozdrawiamy
Kasia i Tomek (z Wrocławia)

Kilka fotek z poniedziałku, co prawda widnieją już w innym dziale, aleee zarzuce je też tutaj do właściwego wątku

A co do imienia:)
To obstawiamy dwa ... Mięta i Mrówka - póki co wygrywa to pierwsze. Zawsze jak się wytarza w jakimś śmierdzącym ustrojstwie będzie można powiedzieć "ocho .... czuć Mięte"

pozdrawiamy
Kasia i Tomek (z Wrocławia)

- Załączniki
-
- P1020608.JPG (177.57 KiB) Przejrzano 835 razy
-
- P1020611.JPG (156.11 KiB) Przejrzano 837 razy
-
- P1020613.JPG (167.62 KiB) Przejrzano 834 razy
-
- P1020627.JPG (157.4 KiB) Przejrzano 838 razy
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
No no .. to mi tu Miętowa Malinka wychodzi....

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
I pewnie jeszcze to wiele piesków będzie "czuć do niej Miętę", zawłaszcza na wiosnę.ytsejam pisze:To obstawiamy dwa ... Mięta i Mrówka - póki co wygrywa to pierwsze. Zawsze jak się wytarza w jakimś śmierdzącym ustrojstwie będzie można powiedzieć "ocho .... czuć Mięte"

Pasja z Makiem to teraz prezentują taki klasyczny model rodziny 2+ 2 
Ale będą wielkie odkarmione kluchy

Ale będą wielkie odkarmione kluchy