Iskra de domo Poszły w Las
Re: Iskra de domo Poszły w Las
Dzisiaj jest ok. siedemnastego dnia i widzę po symptomach, że jeszcze tydzień, to będzie z naddatkiem... no i wreszcie Iskrula się wybiega... bo już bardzo jej doskwiera to sznurkowe spacerowanie i brak towarzystwa psiego 

Byleby w sercu ciągle maj!
Moc życzeń od Ewy i Iskry.
Pozdrawiamy cieplutko i słonecznie!
Pozdrawiamy cieplutko i słonecznie!
Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru... Wreszcie zaświeciło słońce... Wreszcie można było pospacerować bez sznurka... Szkoda tylko, że bez towarzystwa psiego, ale może już za tydzień...
Zauważyłam, że po cieczce Iskierka jakoś tak grzeczniejsza się zrobiła. Trzyma się dość blisko, odbiega nie na długo i ładnie wraca na zawołanie, zawsze do ręki z przysmakiem... Przestała robić zwody (zwykle biegła na zawołanie i na kilka metrów przede mną skręcała w bok
). Nie wiem, czy ten stan jest na stałe, ale gdyby tak zostało, byłabym bardzo zadowolona
.
Zauważyłam, że po cieczce Iskierka jakoś tak grzeczniejsza się zrobiła. Trzyma się dość blisko, odbiega nie na długo i ładnie wraca na zawołanie, zawsze do ręki z przysmakiem... Przestała robić zwody (zwykle biegła na zawołanie i na kilka metrów przede mną skręcała w bok

- Załączniki
To uważać trzeba, żeby ta jej grzeczność i łakomstwo nie wynikało z urojenia że zostanie mamą 
Ładnie wygląda w tych trawach

Ładnie wygląda w tych trawach

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dupka suńki jak lusterko świeci się pięknie!!!
Nie wierzyłabym w cuda, że tak je przywołanie zostanie
Nie wierzyłabym w cuda, że tak je przywołanie zostanie

Nie przejmuj się , nadal masz ogara. Przejdzie jej. Sara po pierwszej cieczce była "grzeczna " przez całe dwa tygodnie co w jej przypadku objawiało się spokojniejszym chodzeniem na smyczy , przez dwa tygodnie nie bolały mnie ręce. Chodzenie luzem, no cóż ....
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Ot, Pocieszycielki...
Zniesiem i zmianę... na gorsze...

Zniesiem i zmianę... na gorsze...

Grzeczna, czy nie
, najważniejsze że coraz ładniejsza
.

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
A na dworze leje deszcz... i jest niskie ciśnienie 

tia, a ja mam sraczkę, poróbstwo & pedofilia (sorki nie wiem co to znaczy- ale jest modne)
pozdrawiam bardzo serdecznie
pozdrawiam bardzo serdecznie
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.